Normativa de la Marxa:

-Podran participar en la Marxa tots els ciclistes majors de 16 anys amb llicŔncia federativa o asseguranša d'un dia.

-Els ciclistes hauran de fer una inscripciˇ per poder participar, caldrÓ que tinguin llicŔncia federativa o asseguranša d'un dia que tramitarÓ l'organitzaciˇ i aniran identificats amb un dorsal a la bicicleta.

-Les bicicletes de carretera han de ser anteriors a l'any 1987, amb pedals de clip, cablejat del fre per sobre del manillar, palanques de canvi en el quadre. Estan prohibits els pedals automÓtics.
També es permet l'˙s de bicicletes destinades a altres fins com a pista, tÓndem, de carter, de servei, d'ocupaciˇ a la feina o de passeig, amb l'excepciˇ de Mountain Bike (BTT), per˛ sempre clÓssiques.

-No es permet assistir a l'esdeveniment amb bicicletes que no compleixin els requisits anteriors.

- No es deixarÓ participar a la marxa a tots aquells que tinguin la intenciˇ de violar la prohibiciˇ.

-L'organitzaciˇ marcarÓ el circuit amb fletxes i posarÓ persones de control en els llocs o desviaments que es cregui convenient per al bon desenvolupament i seguretat de tots els participants.

-La ruta circula per carreteres i pistes obertes al trÓnsit, caldrÓ respectar totes les senyalitzacions i normativa, les ordres de les persones de control i dels agents de trÓnsit.

-Hi haurÓ un reagrupament a la zona de l'avituallament i si l'organitzaciˇ ho creu necessari, hi hauria un segon reagrupament.

-La Marxa no és competitiva, no hi haurÓ temps, ni llista d'ordre d'arribada.

-L'organitzaciˇ no es fa responsable dels successos o accidents que es puguin generar per no respectar aquestes normes o per un altre tipus d'accident.

-El participant es fa responsable de la mecÓnica de la seva bicicleta, portar eines i recanvis per poder solucionar algun punxada, contratemps o avaria. (Es recomana portar els pneumÓtics en bon estat, de mes de 23 i ben inflats)

-La lliurament de dorsals es farÓ el dissabte tarda de 17h a 20h, diumenge a partir de les 7h a la sortida de Vilanova Park i per a la seva recollida serÓ necessÓria la presentaciˇ de la llicŔncia del participant per verificar la seva inscripciˇ.

-És obligatori l'˙s de casc o xixonera, es recomana portar roba i calšat de l'Ŕpoca, tot per donar un aire més clÓssic i de tornada al passat.

-A l'arribada hi haurÓ butifarra, beguda, piscina i dutxes per a qui vulgui fer ˙s.
 
-El fet d'inscriure a la Marxa implica l'acceptaciˇ d'aquesta normativa.

-El participant inscrit autoritza a l'organitzaciˇ a poder fer ˙s de la seva imatge en fotos i vÝdeos per a promociˇ i divulgaciˇ de la prova, també l'˙s de les seves dades exclusivament perquŔ la ClÓssica del Foix li envi´ informaciˇ.

-En cas de no poder assistir no es tornaran els diners de la inscripciˇ.
info@laclassicadelfoix.cat contador de visitas